Wild van Volleybal

Het is alweer ruim twintig jaar geleden dat ik voor het eerst in aanraking kwam met de volleybal. De exacte details moet ik je schuldig blijven, maar volgens mijn ouders zag het er in de wieg zeer vertederend uit.

Inmiddels ben ik ouder, wijzer en iets groter geworden, maar mijn liefde voor de bal bleek oneindig. Ik heb talloze uren in de tuin doorgebracht, ronddolend met een bal. Maar de meeste tijd was ik toch in de sporthal te vinden. Trainen, trainen, trainen… En al die trainingsarbeid heeft haar vruchten afgeworpen! Ik kan nu namelijk met trots vertellen dat ik sinds de zomer van 2014 op het hoogste niveau van Nederland volleybal. Als absolute dwerg in het volleybalwereldje (welgeteld 161 centimeter lang) kun je spreken van een miniwonder.

De Eredivisie. Een woord dat de laatste jaren een magische bijklank had, maar tegenwoordig is het sprookje mijn eigen verhaal geworden.

Advertenties

Vragen, opmerkingen, complimentjes of klachten? Let me know!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s